Szerző: Ocsi » 2011.11.15. 20:28
Sziasztok!
Egy-két ötlet:
1. Ha egy játékos csatlakozik, ne az legyen a hang, ami most - amikor utoljára néztem, akkor pont ugyanaz a hang tartozott hozzá, mint amit az öléskor hallani. Ez nagyon zavaró, mert az ember azt hiszi, hogy akit lő, az éppen meghalt, pedig csak egy játékos csatlakozott.
2. Miért vannak letiltva a szerver statisztikák? Szívesen megnézném, hogy eddig mennyi killem volt, milyen a kill/death arányom, mennyit játszottam a szerveren, stb. (Sőt, akár azt is megköszönném, ha a statisztikáimat itt megírná egy admin nekem privátba).
3. Ez inkább kérdés, mint kérés, mert még nem próbáltam... ki lehet valakit vote-olni az AMX-es paranccsal? Az utóbbi napokban sokszor úgy voltam bent a játékban, hogy jött valami WH-s, Aim-es gyerek, és olyan durván csalt, hogy végül mindenki elhagyta a szervert, mert élvezhetetlenné vált a játék. Ha működik a vote, az jó lenne, mert ilyenkor a közösség úgyis kiszavazná.
4. A bot-oknak lehetne valami "botosabb" nevük, mert lehet én vagyok béna, de a harc hevében nem mindig látom, hogy ki a bot és ki nem. Tudom, játékélmény szempontjából az a cél, hogy ne látszódjon, de a sikerélmény szempontjából viszont szeretném tudni.
5. Nem lehet valami olyan parancsot berakni a szerverre, hogy meg lehessen szavazni térképváltást? (Ha jól tudom rock the vote-nak hívják). Amikor pl. gg_fest-en megy a játék (másodpercenként ölés/halál), kb. mindenki rányom az 1-esre, és olyan térképre kerülünk, amin senki nem akar játszani, de mivel nincs admin, ezért nem tudunk váltani.
Majd ha lesz időm nézek plusz térképeket is, mert másik szervereken játszottam néhány nagyon jó térképen amit itt nem találtam, csak egyelőre ki kell majd derítenem a nevüket.
Előre is köszi!
Ocsi
EDIT: beírtam 5-öst is.