Sziasztok!
Sszeretnék jelentkezni adminnak,mert nagyon bírom a szervert és úgy érzem hozzá tudok járulni a szerver életéhez
A nevem: Bálint
Játékbeli nevem: Saddist
15 éves vagyok.
Steam id: STEAM_0:0:155474534
Imádom a GG játékmódot,már néhány ilyen szerveren (számszerint 4) voltam admin!
További admin voltam egy Furien szerveren 1-2 éve .. tudom a parancsokat (nem csak a bannt
D) az amxx moddoláshoz alapjában értek, megvan a jártasságom az admin kezelőfelületen mind counterstrike,mind pedig http formában! Az amx_modmenu-ben tudom mi-micsoda,és nem áligatom össze-vissza a cVarokat (már ha lehet itt .. nem ismerem hogy van megcsinálva) .. Nem bannolgatok 1-2 percre hülyeségekért,csak alapos,nyomós okkal! Tudom milyen az,ha valaki hackel mert már (nem vagyok büszke rá) de én is csaltam .. Régen .. hogy miért? Azt mind idáig nem tudom! Egyszer,egy zombi szerker kedvéért hagytam abba a csalást .. nagyon megtetszett és nem akartam magam bannoltatni! Azóta nem csalok! (2éve)
A szerverhez egy ötlet továbbá: A bannhoz lehetne készíteni egy screen shot mentést,és ha a bannolt ember ok nélkül van bannolva,elküldi a képet a fórumon,vagy valahol .. és nem látni rajta hacket,akkor ténylegesen ok nélkül lett bannolva! Így,játékosokat szerezhet vissza a szerver
Üdvözlettel: ReMoTe / Saddist