myke írta:Az admin felvetel tovabbra is nyitva all, az elozo 2 jelentkezo sajnos eltunt a jelentkezes utan.
Üdvözlet mindenkinek!
A felvétel miatt regisztráltam a honlapotokra, érdekelne az adminkodás a gun-game szerveren. Jómagam rengeteget vagyok fent,
mióta megtaláltam ezt a szervert, nem is jártam másikon. Az elsődleges ok amiért szeretnék a csapatotok tagjává válni az, hogy
mivel non-steam a szeró, rengeteg hacker jár fel, és bár akár Sírásó, akár Reaper azonnal jönnek ha szólok, hogy volna valami kis
" munka ", szives örömest levenném a vállukról ezt a kis terhet. A játék tisztaságát mindig is sokra tartottam, jómagam soha nem
próbáltam semmilyen hacket, akár steames, akár non-steames szerókon. Csak mióta steam nagyurunk megjelent a színen, több mint
3000 játékórát pörgettem bele, de akkor még ne is beszéljünk azokról a szép időkről, mikor még 1.3 és 1.4 volt a nagy favorit. Több
mint 10 éve nyomkodom a gombot mint az állat, nincs más alkalmazás amit szivesebben futtatnék, mint a cs-t. Azért másról is ejtenék
szót, nemcsak arról hogy mekkora kocka vagyok :O . 29 éves vagyok, budapesti lakos. Steam accountom: taurine84, vagy boom.boom
néven lehet megtalálni, a szerveren viszont yeah néven játszom. Skype azonosítóm : ttlcsszr. Említette Sírásó azt a bizonyos havi 200.-
ot, természetesen megoldható, abszolút vállalom. Nem szeretném túlságosan bőrére ereszteni a jelentkezést, zárszóként had gratuláljak a szerverhez, nagyon jóra sikerült.
További szép napot, frag gazdag hentelést mindenkinek,
- Remélem jó helyre írtam a fórumon -
yeah