Nagyon sokat és régóta játszom a szerveren! (Esetleg ha valakit érdekelne, nick nevem VARJASSY) Mivel szinte csak ezen a szerverem játszom, érdekem, hogy cheater mentes legyen a szerver. Továbbá mivel mindig fent vagyok, minden problémát tudok orvosolni! Have Fun!
Kovács Tamásnak hívnak 18 éves vagyok (19. töltöm nov.1) játékban THE END OF RAINBOW, steam nevem ugyan ez.Jó pár éve játszom 2 éves admin tapasztalatom van, Elég sokat játszok nálatok napi 5-6 órában elérhető vagyok délutántól késő estig, tetszik a szerver nincs lagg jól is adja.Úgy gondolom hasznos tagja tudnék lenni a csapatnak!
Lac87 néven szoktam játszani 27 éves vagyok "Laci87" STEAM_0:1:14402470 2002-be kezdtem a csé-t 1.5-tel 2-3 évig utána cs 1.6-tal mostanságig Több éves tapasztalatom van adminságba config se okoz problémát Több szerverem is volt
Jelentkezni szeretnék admin-nak. Életkor: 18 Tapasztalat: kb 5 év Szerveren játszok kb. napota 3 órát a nevem Oerlikon (legjobb helyezésem 20.), de mivel most nullázva lettek a statok így most még küzdöm magam vissza.
Sziasztok! Lejárt az 1 hónapos próbaidőm adminként. Nevem a játékban VARJASSY vagy Bombo. Már egy ideje csak a Bombo-t használom. Kérlek döntsétek el, hogy kaphatok-e továbbra is admin jogot. Ha nem, akkor admin nélkül játszok tovább a szerveren, ha igen, akkor pedig természetesen intézzük a dolog anyagi részét!