Örülök h legalább valaki ír ide
Sajnálom h nem tetszik a szerver...
habár ez alapján nem lett annyira rossz:
http://www.game-monitor.com/cstrike_GameServer/87.229.77.165:27285/dHb_funserver__csdm__gungame__ServerHive.net-.html
itt alul a players fül éves kimutatásban, jól látszik
Ezt mondjuk nem hiszem h itt kellene megvitatni, szerintem erre megvan a megfelelő fórum, ott ahol múltkor meg tudtátok beszélni (nem teljesen kulturáltan) a másik nézeteltérést.
Amúgy igaz, ha minden maradt volna a régiben akkor legalább nyugodt szívvel tudtátok volna bezárni a szervert nyár végén.... Vagy lehet h akkor is csak reklámozni kellett volna? Akkor miért nem tettétek meg? Hol voltatok akkor amikor 5-7 embert kellett bannolni aimmal, vagy wh-val per nap (és ez egy nyugodt nap volt)? Megértem h dolgoztok (én is) de akkor én nem sz*rozom le a másik munkáját, csak próbálom kulturáltan jelezni a hibákat!
Egy éves frissítések hiányoztak a szerverről. Próbálok minden megcsinálni, és sajnálom h nem vagyok tökéletes pawn nyelv szakértő, de én legalább próbálom csinálni, és haladok vele, és voálá többe ember is jön! a ban nincs kitörölve, csak másodsorban van, tudom h nem tetszik h nem HUD üzenetet dob fel zölden h ki kit bannolt, hanem saybe írja bele zölddel h ki kit bannolt, ezt megértem h hatalmas változás, de nincs tele felesleges pluginokkal, sőt a verzióváltás óta 15 pluginnal kevesebb van
várom a válaszod a helyes fórumon.... kulturált stílusban!
Üdv:
jokypapa